01/10/2021

Anàlisi descriptiva i comprensiva del nou model de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana

La UNED, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló ha organitzat el curs Anàlisi descriptiva i comprensiva del nou model de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.

Els Serveis Socials a la Comunitat Valenciana afronten el gran repte que implica la implementació d’un nou model afavorit per la Generalitat Valenciana mitjançant una llei considerada de “tercera generació”. Aquesta nova norma reguladora planteja un autèntic canvi de paradigma amb l’aparició de diferents conceptes en la nostra pràctica professional com són la categorització de “serveis essencials”, generació de “drets subjectius” o la denominació de “serveis socials inclusius”, que requereixen d’un canvi de mirada respecte al que s’ha considerat tradicionalment en el seu objecte i tractament.

Ja siga per a les treballadores socials que desenvolupen els seus serveis en l’actualitat com per a les que desitgen incorporar-se al sistema en un futur pròxim, és imprescindible una lectura exhaustiva i comprensiva de la nova llei de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, així com les diferents normes que la van desenvolupant en el seu detall.

Enllaç al programa detallat

Feu clic ací per a més informació i inscripcions

 

08/07/2021

Expert universitari en drets de la infància i adolescència: contextos d’aplicació i enfocament de drets

La Universitat de València, a través de la seua Fundació Universitat-Empresa (Adeit) ha organitzat el curs Expert Universitari en els drets de la infància i adolescència: contextos d’aplicació i enfocament de drets, els objectius dels quals són que els destinataris adquirisquen una formació específica en drets de la infància i adolescència necessària per a poder dissenyar polítiques públiques amb perspectiva d’infància, realitzar intervencions de defensa i protecció, o formular accions de promoció dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents.

Es tracta d’una activitat formativa que compta amb la participació de la Direcció General d’Infància i Adolescència, i resulta molt recomanable per al desenvolupament d’actuacions relacionades amb els xiquets, xiquetes i adolescents.

En l’apartat de la pàgina web de la Direcció General d’Infància i Adolescència pots trobar més informació, consultar-la