Curs ‘Facilitació i Acompanyament de Municipis del Bé Comú’

Amb la signatura del conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Treball Social de València (COTSV) i l’Associació Valenciana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (AVEBC), les treballadores i els treballadors socials col·legiats poden gaudir d’un descompte del 40% de l’import dels cursos organitzats per l’AVEBC.

 • Curs: Facilitació i Acompanyament de Municipis del Bé Comú
 • Organitza: Associació Valenciana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (AVEBC)
 • Breu descripció: Aquest curs pretén formar persones perquè puguen exercir el paper d’acompanyant facilitador i contribuir així al desenvolupament del bé comú als municipis.
 • Data d’inici: 17 de novembre de 2020
 • Total d’hores: 120h
 • Preu: 300 euros (les persones col·legiades tindran un descompte del 40% sobre el preu)
 • Inscripció (enllaç extern al COTSV): https://cursos.ebccomunitatvalenciana.org/
 • Programa complet i més informació: consultar ací

Curs ‘La intervenció social des del Treball Social davant situacions d’emergència’

Des del COTS Castelló s’ha organitzat un curs anomenat La intervenció social des del Treball Social davant situacions d’emergència’, que comptarà amb la participació del Consejo General del Trabajo Social i que està dirigit a totes aquelles persones que vulguen formar-se en emergències.

La formació, que tindrà una duració de 30 hores (24 hores de teoria i 6 hores de xerrades de tipus Webinar), començarà el 20 de novembre i finalitzarà el 21 de desembre. Serà impartida a la plataforma online del Consell General i tindrà un cost de 20€ per a persones col·legiades en actiu i 15€ per a persones en actiu que perceben un salari inferior al SMI, persones desocupades que perceben prestació econòmica inferior a l’SMI o persones desocupades sense prestació econòmica). Aquesta bonificació haurà de ser acreditada mitjançant la nòmina, el certificat de la prestació o el DARDE, respectivament.

L’alta en el curs es realitzarà per ordre d’arribada de les inscripcions. La data límit serà el proper divendres 13 de novembre, o fins que s’esgoten les places disponibles.

Per a formalitzar la inscripció cal accedir a aquest enllaç

Commemoració dels drets de la infància, per la Direcció General d’Infància i Adolescència

Durant el mes de novembre se celebra la Commemoració dels drets de la infància. Enguany, la Direcció General d’Infància i Adolescència ha pretés ampliar el conjunt d’activitats organitzades per a celebrar conjuntament aquest fet. Dins d’aquestes activitats s’inaugura una ronda de conferències i taules redones entorn als diferents drets de la infància i adolescència.

Amb la finalitat de poder complir amb la normativa sanitària actual, i organitzar de forma adequada les jornades, es remet la informació corresponent a la primera activitat. Es tracta de la taula redona, que sota el títol “El model Barnahus i la nova llei de violència contra la infància”, organitzada conjuntament amb de la Universitat Jaume I, en la localitat de Castelló.

La segona segona taula redona rep el títol “Polítiques de participació infantil des de la Llei a l’Estratègia Valenciana”, organitzada conjuntament amb la Universitat de València. A causa de l’aforament limitat de l’acte es requereix inscripció prèvia per a l’assistència presencial en aquest enllaç. També es podrà presenciar de manera telemàtica mitjançant connexió per streaming. Al formulari d’inscripció cal marcar l’opció sol·licitada.

Máster sobre “Malos tratos y violencia de género. Una visión multidisciplinar” y curso sobre “Conductas violentas en la infancia y juventud. Guía para educar en la no violencia”

Plazo de matrícula: hasta el 15 de enero

Organiza: UNED

DIPLOMA DE ESPECIALIZACIÓN EN EVALUACIÓN Y GESTIÓN DE PROYECTOS DE COOPERACIÓN INTERNACIONAL PARA EL DESARROLLO (2ª Edición)

 • Dirigido a:
  • Profesionales del campo de la cooperación al desarrollo: delegados de proyectos, técnicos de las ONGD, técnicos de la administración pública, personal laboral de fundaciones y/o empresas involucradas con la cooperación al desarrollo y los Objetivos de Desarrollo Sostenible.
  • Estudiantes con un Título oficial español o extranjero que dé acceso a enseñanzas oficiales de postgrado.
 • Salidas profesionales:
  • Técnicos en gestión y evaluación de proyectos en el ámbito de la cooperación al desarrollo.
  • Profesionales de Servicios públicos que gestionen políticas de cooperación.
  • Consultores externos, y Freelance en el ámbito de la cooperación.
  • Personal laboral de empresas y fundaciones con interés en la responsabilidad social.
 • Organiza: INSTITUTO INTERUNIVERSITARIO DE DESARROLLO LOCAL U.V.
 • Información de interés: 25 Créditos – Formación online – Precio: 1.500 €
 • Fecha de Inicio: 15 de noviembre de 2020
 • Más información en: https://postgrado.adeituv.es/preinscripcion/index.php?cod=20222440

Curso académico de idiomas 2020/21 en la UNED

Ya está abierto el plazo para la matriculación para colegiados/as de Trabajo social en el curso académico de idiomas 2020/21 que ofrece el Centro Universitario de Idiomas a Distancia de la UNED. Su finalidad es promover el aprendizaje de las lenguas españolas cooficiales e idiomas extranjeros. Estas enseñanzas se imparten como títulos propios de la Universidad a través de los Centros Asociados que colaboran con el CUID.

El Consejo General tiene firmado un convenio con el objeto de desarrollar programas de formación de idiomas a través del CUID. Los niveles están adaptados a los del Marco Común Europeo de Referencia para las Lenguas (MCERL) y entre los idiomas se encuentran: inglés, francés, alemán, italiano, portugués, español, catalán, euskera, gallego, árabe, chino, ruso y japonés.

Los precios para colegiados/as para la matrícula semipresencial son 222 euros y para la matrícula online 158 euros. El proceso de matrícula dio comienzo el 7 de septiembre y finalizará el 22 de octubre.

Contenido disponible solo para personas colegiadas

Curs d’Atenció al dol (impartit per la UOC)

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) està elaborant una nova proposta de cursos de postgrau de curta durada (1 crèdit ECTS) per a aquesta tardor. Són cursos adreçats a la millora de les habilitats professionals i amb una temàtica molt diversa. Per al col·lectiu del Treball Social han seleccionat el següent curs:

Gràcies a l’acord signat entre el COTSV i la UOC, les i els professionals es poden beneficiar d’un descompte del 10%. Per a gaudir d’aquests avantatges, s’ha de fer la matrícula des del web de la UOC i utilitzar el codi que se t’assignarà. Escriu a la UOC i et facilitaran el codi de descompte.

Fes clic ací per a contactar amb la UOC i poder obtindre el codi de descompte

Oferta cursos Postgrau 2020-2021 de la Universitat de València

Desde la Fundación Universidad-Empresa de la Universitat de València queremos que solo tengas que preocuparte sobre qué estudiar este próximo curso 2020-2021.

Por ello, ponemos a tu disposición nuestra tradicional guía en formato digital, para que puedas consultarla desde cualquier lugar. Da el paso y fórmate para tu futuro de la mano de los mejores docentes de la Universitat de València y profesionales tanto nacionales como internacionales de cada área.

Guía oferta cursos Postgrau 2020-2021

Expert Universitari Els Drets de la Infància i Adolescència: Contextos d’aplicació i enfocament de drets. 1ª Edició (Universitat de València)

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 750 € (import preu públic)

Requisits d’accés: El títol va dirigit preferentment a titulats universitaris que busquen una especialització jurídic-pràctica en matèria d’infància i adolescència i específicament a tots els professionals, amb o sense titulació universitària, que treballen directament en aquest àmbit: operadors jurídics especialitzats en menors i família, personal de l’administració pública amb competències en la matèria i entitats socials sectorials l’àmbit d’actuació de les quals siguen els xiquets, xiquetes i adolescents.

Modalitat: On-line

Més informació i preinscripció