Benvolgudes companyes i companys:

Vos dedique, de manera especial, estes paraules per mostrar-vos l’orgull que sent de formar part d’aquest gran equip de dones valentes, compromeses i lluitadores amb les quals compartisc l’alegria de representar al nostre Col·legi dia a dia.

Iniciem aquest camí, però amb la vostra companyia, que serà un destí cap a la dignitat, amb una gran il·lusió. Tres anys per davant en què ens caldrà el vostre suport, perquè el Col·legi som totes i perquè ens cal la vostra experiència. També les vostres inquietuds, sense les quals no en som res.

Volem que el Col·legi Oficial de Treball Social de València (COTSV) siga un lloc de trobada, de compartir, d’intercanviar idees i opinions, de debat, però, sobretot, que totes les col·legiades sentiu que sou a casa vostra. Veniu i feu-vos un lloc, veniu i digueu la vostra. Veniu, que vos estem esperant.

Som xarxa, som diverses, som Treball Social.

Ferran Senent i Domingo

President del Col·legi Oficial de Treball Social de València

Estimadas compañeras y compañeros:

Os dedico, de manera especial, estas palabras para mostraros el orgullo que siento de formar parte de este gran equipo de mujeres valientes, comprometidas y luchadoras con las que comparto la alegría de representar a nuestro Colegio día a día.

Iniciamos este camino, pero con vuestra compañía, que será un destino hacia la dignidad, con una gran ilusión. Tres años por delante en los que nos hará falta vuestro apoyo, porque el Colegio somos todas y porque es necesaria vuestra experiencia. También vuestras inquietudes, sin las cuales no somos nada.

Queremos que el Colegio Oficial de Trabajo Social de València (COTSV) sea un lugar de encuentro, de compartir, de intercambiar ideas y opiniones, de debate, pero, sobre todo, que todas las colegiadas sintáis que estáis en vuestra casa. Os invito a venir y haceros un sitio. Os invito a venir y expresar vuestras reflexiones. Venid, que os estamos esperando.

Somos red, somos diversas, somos Trabajo Social.

Ferran Senent i Domingo

Presidente del Colegio Oficial de Trabajo Social de València