Envelliment a casa i cures: imaginaris, pràctiques i tecnologies

Els estudis del Grau en Educació social de la UOC han organitzat el webinar titulat ‘Envelliment a casa i cures: imaginaris, pràctiques i tecnologies’.

Es tracta d’una aproximació de manera crítica a les polítiques d’envelliment en la llar des d’una òptica europea.

Webinar online: 16/07/2020 – 17’00h

Més informació i inscripció fent clic ací

Oferta cursos Postgrau 2020-2021 de la Universitat de València

Desde la Fundación Universidad-Empresa de la Universitat de València queremos que solo tengas que preocuparte sobre qué estudiar este próximo curso 2020-2021.

Por ello, ponemos a tu disposición nuestra tradicional guía en formato digital, para que puedas consultarla desde cualquier lugar. Da el paso y fórmate para tu futuro de la mano de los mejores docentes de la Universitat de València y profesionales tanto nacionales como internacionales de cada área.

Guía oferta cursos Postgrau 2020-2021

Expert Universitari Els Drets de la Infància i Adolescència: Contextos d’aplicació i enfocament de drets. 1ª Edició (Universitat de València)

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 750 € (import preu públic)

Requisits d’accés: El títol va dirigit preferentment a titulats universitaris que busquen una especialització jurídic-pràctica en matèria d’infància i adolescència i específicament a tots els professionals, amb o sense titulació universitària, que treballen directament en aquest àmbit: operadors jurídics especialitzats en menors i família, personal de l’administració pública amb competències en la matèria i entitats socials sectorials l’àmbit d’actuació de les quals siguen els xiquets, xiquetes i adolescents.

Modalitat: On-line

Més informació i preinscripció